Double VPN:n ottaminen käyttöön

Kaspersky Double VPN (joka tunnetaan myös "multi-hop"-nimellä) antaa sinun luoda ketjun kahdesta VPN-palvelimesta, jotka sijaitsevat eri maissa. VPN-palvelimien ketjuttaminen tällä tavalla tarjoaa ylimääräisen salauskerroksen, joka parantaa IP-osoitteesi turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Double VPN -toiminnon avulla voit myös muodostaa yhteyden haluttuun VPN-palvelimeen välipalvelimen kautta, jos et voi muodostaa yhteyttä haluttuun VPN-palvelimeen suoraan.

Kaspersky Double VPN käyttää sisäkkäistä salausta: asiakkaan ja poistumispalvelimen välinen tunneli on upotettu asiakkaan ja välipalvelimen väliseen tunneliin. Tämä tarjoaa ylimääräisen salauskerroksen asiakkaan ja välipalvelimen välillä. Molemmissa tapauksissa salaus suoritetaan asiakkaalla. Tietojen salausta ei pureta välipalvelimella. Tämä tarkoittaa, että välipalvelimella ei ole pääsyä sen kautta kulkevaan asiakasliikenteeseen.

Joissakin tapauksissa Double VPN -yhteyden ottaminen käyttöön hidastaa liikennettäsi, koska liikenteen täytyy kulkea kahden VPN-palvelimen kautta, ja nämä voivat mahdollisesti sijaita jopa tuhansien kilometrien päässä toisistaan.

Double VPN käyttää yhteyden muodostamiseen Catapult Hydra -protokollaa. Varmista, että Catapult Hydra tai Automaattinen (suositus) on valittuna apin asetuksista.

Ota Double VPN käyttöön